Saturday, March 20, 2010

お誕生日

Isabukuru nziza. Gelukkige verjaardag. Avon van mijn verjaardag zijn wij naar het hotel dichtbij gegaan waar van wij houden.
Raviole de navets farcis au tartare de « Yellowtail fish » et espuma crèmé au wasabi / Ravioli met raapjes en tartaar van gele staartvis met een crème saus van wasabi / Rutabaga ravioli stuffed with a yellowtail fish tartar with a wasabi cream
Filet de dorade Sébaste sur un coulis de tomate flambé au pastis, Chutney de fenouil / Roodbaarsfilet op een coulis van geflambeerde tomaten met pastis en een chutney van vankel / A Sebaste bream filet on a coulis of tomatoes "flambé" with pastis and a fennel chutney

2 comments:

Unknown said...

和、仏、英、日(ローマ字)と国際色豊かなお誕生日ですね。

お料理もおいしそう!

よしちこ said...

お誕生日のメッセージありがとうございました。元気になりました。